Accord

NORWAY


Pressemeldinger

04 FEB 2015 / Produkt

 

Hvitere tenner med nye iWhite Instant tannkrem og munnskyll

iWhite Instant

iWhite Instant er skinner for hjemmebruk som er forhåndsfylte med aktiv gel for hvitere tenner. Nå finnes også iWhite Instant som tannkrem og munnskyll med en 3-i-1-effekt som gir hvitere tenner, motvirker plakk og styrker tennene. iWhite Instant er kun tilgjengelig på apotek.

- Våre iWhite Instant skinner som man bruker hjemme for å raskt få hvitere tenner har blitt godt mottatt i Norge. Derfor er vi glade for endelig å kunne tilby tannkrem og munnskyll i samme serie. Produktene gir både hvitere og sterkere tenner og passer inn i den daglige tannpleierutinen, sier Maria Tverraaen Moen, produktsjef for iWhite hos Actavis.

iWhite Instant tannkrem
iWhite Instant er en tannkrem for hvitere tenner. Formelen bygger på tre aktive ingredienser:

  • PAP er en ingrediens som gir hvitere tenner på en effektiv måte. En 30 dagers klinisk studie viser at PAP bidrar til synlig hvitere tenner. Skånsomt og effektivt bryter PAP ned misfarging og hemmer utvikling av plakk.
  • Mikrokrystaller fjerner ytterligere misfarging uten å skade emaljen.
  • Polyfosfat-partikler beskytter mot ny misfarging ved å forhindre dannelsen av plakk.

iWhite Instant tannkrem kan brukes som oppfølging etter bruk av iWhite Instant skinner, eller som daglig tannkrem for den som ønsker å gjøre det lille ekstra for å få hvitere tenner. Effekten er gjennomgått i kliniske studier og viser at tennene blir hvitere samtidig som ny misfarging forebygges. iWhite Instant inneholder maksimalt med fluor tillatt i kosmetisk tannkrem (1450 ppm F) og har en slipeverdi (RDA-nivå) på 80-100, og er skånsom mot emaljen. iWhite Instant tannkrem er utviklet for voksne og barn over 12 år. For best mulig resultat bør man pusse tennene to ganger om dagen med iWhite Instant tannkrem. Anbefalt utsalgspris: 99 kr/75 ml. Produktet selges eksklusivt i apotek.

iWhite Instant Munnskyll
iWhite Instant munnskyll er utviklet for daglig bruk og har også 3-i-1-effekt:

  • Blue covarine legger en ultratynn film på tannoverflaten og skaper en optisk illusjon som umiddelbart gir synlig hvitere tenner.
  • Hexametafosfat fjerner og hemmer plakk (bakteriebelegg). Det hjelper også til å forhindre ny plakkdannelse, noe som resulterer i et hvitere smil.
  • PAP er en ingrediens som gir hvitere tenner på en effektiv måte. En 30 dagers klinisk studie viser at PAP bidrar til synlig hvitere tenner. Skånsomt og effektivt bryter PAP ned misfarging og hemmer utvikling av plakk.

iWhite Instant munnskyll inneholder i tillegg fluor (230 ppm F = 0,05% NaF) og er skånsom å bruke både for tenner og tannkjøtt. Det anbefales å skylle med 10-20 ml to ganger om dagen. Rist flasken godt før bruk for å aktivere ingrediensene. Anbefalt utsalgspris: 159 kr/500 ml. Produktet selges eksklusivt i apotek.

Om iWhite Instant skinner
Det første iWhite Instant-produktet ble lansert i 2013 og er et kit med skinner til hjemmebruk helt uten blekemiddelet hydrogenperoksid. Det er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt og er klinisk bevist både sikkert og effektivt. Produktet bygger på en unik FCC-teknologi (Filmo-Crystallized Calcium, filmkrystallisert kalsium), hvor hvite bioaktive krystaller brukes sammen med en kraftfull filmbyggende polymer. Takket være denne innovative teknikken festes de hvite bioaktive krystallene på tannoverflaten. På den måten gir iWhite Instant hvitere tenner og styrker samtidig tennene, i tillegg inneholder produktet PAP som fjerner misfarging. iWhite Instant skinner kan gi inntil 8 nyanser hvitere tenner med kun 20-minutters bruk i fem dager (gjennomsnitt: 4,8 nyanser*).

iWhite Instant markedsføres og selges av Actavis i de nordiske landene. Produktet er utviklet av Sylphar som er et belgisk foretak. iWhite Instant produktene er klassifisert som kosmetiske produkter og er registrert hos belgiske myndigheter.

* VITA-skalaen. Tenner er ulike og resultatet kan variere fra person til person.

Høyoppløselige pressebilder og presseinformasjon er tilgjengelig her:
http://www.mynewsdesk.com/no/pressroom/actavis


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Maria Tverraen Moen, Produktsjef.
Mobil: +47 917 64 688,
e-post: mmoen@actavis.no

iWhite-appen: Med vår applikasjon er det mulig å simulere hvordan resultatet kan bli etter å ha brukt iWhite Instant. Appen kan lastes ned i Appstore og Play Store.

Mer informasjon finnes på www.iwhiteinstant.no  

  • Tilbake
  • Print
  • Send