Accord

NORWAY


Pressemeldinger

14 JUN 2013 / Produkt

 

Tryggere vei til hvitere tenner - iWhite

iWhite fra Actavis

Nå kan du endelig bleke tennene på egenhånd uten å utsette deg for hydrogenperoksid1 . Kliniske studier har vist at nye iWhite Instant er trygg og sikker for tenner og tannkjøtt, og gir hvitere farge umiddelbart etter førstegangs bruk. – Mange tannblekingsprodukter inneholder hydrogenperoksid som kan skade tennene og tannkjøttet. iWhite Instant er et nytt og skånsomt alternativ for de som ønsker en rimelig og sikker måte å få hvitere tenner på, sier Maria Tverraaen Moen, produktsjef i Actavis.

 

iWhite Instant – inntil 8 nyanser hvitere tenner

iWhite Instant er et produkt for hvitere tenner og er utviklet for hjemmebruk. Produktet består av 10 tynne og fleksible skinner som er behagelige å ha i munnen og gir et godt resultat. Du trenger ikke koke skinner, bruke sprøyter eller børster, måle opp gel eller bruke spesiell tannkrem eller munnskyllevann. Skinnene inneholder en ny, revolusjonerende formel som er vist å være trygg for tennene.

Bruk iWhite Instant i 20 minutter per dag i 5 dager på rad. Den er sikker å bruke, og med hvite kalsiumkrystaller gir den deg tenner som er inntil åtte nyanser hvitere. Deretter kan du ved behov forbedre resultatet med 1–2 skinner så ofte du ønsker. Skinnene er hygienisk vakuumpakket, passer til alle og er forhåndsfylt med aktiv gel.


Ny unik teknologi

iWhite Instant bygger på en unik FCC-teknologi (Filmo-Crystallized Calcium – filmkrystallisert kalsium) som umiddelbart gir hvitere tenner, aktivt fjerner flekker og samtidig styrker tennene. De hvite kalsiumkrystallene i kombinasjon med sterke filmdannende polymerer fester krystallene fysisk på tannoverflaten, noe som gir en optisk hvitere effekt. FCC teknologien har blitt forbedret med en innovativ nyhet for hvitere tenner uten hydrogenperoksid: PAP - er et kraftig flekkfjerningsmolekyl som bryter ned misfarging på tennene uten å påvirke selve tannoverflaten.


Egenskaper

  • Utviklet med unik og effektiv FCC-teknologi (filmkrystallisert kalsium)
  • Klinisk bevist å gi raskt hvitere tenner
  • Inntil 8 nyanser hvitere på bare 20 minutter per dag
  • Aktiv flekkfjerning
  • Styrker tennene med enkel behandling i ett trinn, klar til bruk, trenger ikke blandes
  • Bekvemt: Myke, gjennomsiktige skinner i en størrelse som passer til alle, gir bekvem tannbleking
  • Gjør både forsiden og baksiden av tennene hvitere

 

Priser og salgssteder

iWhite Instant lanseres foreløpig i Vitusapotek i sommer, og i Boots apotek fra september. Produktet vil være tilgjengelig i nettbutikken til vitusapotek.no fra mandag 17. juni.

Veiledende pris: 499 kr (inneholder et sett for fem dagers behandling).  iWhite Instant markedsføres og selges av Actavis i de nordiske landene. Produktet er utviklet av Sylphar som er et belgisk foretak. iWhite Instant er klassifisert som et kosmetisk produkt og registrert hos belgiske myndigheter.

Faktamateriell Hviteretenner juni 2013

Pressebilder og mer informasjon kan lastes ned på hjemmesiden: Pressebilder og mer informasjon

For ytterligere informasjon kontakt:
Maria Tverraaen Moen, produktsjef Actavis Norway AS.

Mobil: +47 91 76 46 88, e-post: e-post Maria Tverraaen Moen
  • Tilbake
  • Print
  • Send