Accord

NORWAY


Pressemeldinger

11 FEB 2015 / Produkt

 

Flux med «null hull» inn i dagligvarebutikken

I over 50 år har Flux vært en favoritt hos norske forbrukere, tannleger og helsepersonell. Flux øker nå innsatsen for nordmenns tannhygiene, og vil være tilgjengelig i butikkhyller over hele landet fra 16. februar.

Siden 1963 har Flux vært markedsleder innen fluorprodukter i norske apotek. Det første produktet var den kjente fluortabletten med mintsmak. I dag har Flux-familien vokst til å bestå av et titalls produkter, inkludert fluortabletter, fluorskyll og tannkrem for barn og voksne. I første omgang er det fluorskyll og fluortabletter med nye gode smaker som lanseres i butikk.

- Mange av våre forbrukere har lenge etterspurt Flux i dagligvarehandelen. Derfor er vi svært glade for at vi endelig kan tilby Flux med nye gode smaker i butikkhyllen. Butikkversjonen av Flux fluortabletter og Flux fluorskyll har de samme gode egenskapene som produktene vi selger i apotek, sier Maria Tverraaen Moen, produktsjef i Actavis.

Ønsker ny «null hull-generasjon»

Nordmenns matvaner har endret seg drastisk i løpet av de siste tiårene. Høyt inntak av sukkerholdig mat og drikke gjør at risikoen for hull i tennene er minst like stor i dag som før. Dette krever økt fokus på god tannpleie, spesielt for barn og unge.

- «Null hull-generasjonen» var et resultat av introduksjonen av fluor i den daglige tannpleierutinen. Dessverre går ikke sterke, sunne tenner i arv. Dersom vi skal skape en ny «null hull-generasjon» er det viktig at dagens unge også lærer god tannpleie av mor og far. Derfor er det fint å vite at den nye butikkserien til Flux inneholder fluorprodukter som passer for hele familien, sier Maria Tverraaen Moen.

Alle som har økt risiko for karies har nytte av ekstra fluortilskudd utover vanlig bruk av fluortannkrem. Alle Flux-produkter er utviklet i nært samarbeid med skandinavisk tannhelsetjeneste og er uten alkohol og parabener.

Flux Soft Mint fluorskyll

Flux fluorskyll

Flux Soft Mint fluorskyll for voksne og barn over 12 år, har samme høye fluorinnhold som vanlige Flux, 0,2 % Natriumfluorid (NaF). Den virker kariesforebyggende på to måter: 1) Styrker tannemaljen slik at karies (hull i tennene) ikke oppstår 2) Kariesangrep utvikles langsommere eller stopper opp helt. Flux fluorskyll skal brukes i tillegg til tannpuss to ganger om dagen. Anbefalt utsalgspris: 85 kr. 500 ml/flaske

Flux Junior Bringebær fluorskyll

Flux Junior fluorskyll med bringebærsmak har fluorinnhold på 0,05 % Natriumfluorid (NaF), spesielt tilpasset for barn i alderen 6-12 år. Regelmessig bruk av Flux fluorskyll styrker tannemaljen og forebygger karies. Flux Junior skal brukes i tillegg til tannpuss to ganger om dagen. Anbefalt utsalgspris: 82 kr. 500 ml/flaske.

Flux Jordbær fluortabletter

Flux fluortabletter

Flux fluortabletter med jordbærsmak har fluorinnhold på 0,25 mg F. Tablettene passer for barn og voksne fra 3 år og oppover. Tablettene brukes som tillegg til tannpuss med fluortannkrem 1-2 ganger daglig. Anbefalt utsalgspris er 49,50 kr. Hver boks inneholder 100 stk sugetabletter.

Flux Mint fluortabletter

Flux fluortabletter med mintsmak har fluorinnhold på 0,50 mg F. Tablettene passer for barn og voksne fra 3 år og oppover. Tablettene brukes som tillegg til tannpuss med fluortannkrem 1 gang daglig. Anbefalt utsalgspris er 54,50 kr. Hver boks inneholder 100 stk sugetabletter.

Hvor finner jeg Flux i butikk?

Fra 16 februar 2015, vil Flux nyhetene være tilgjengelig i utvalgte dagligvarebutikker; i butikkene til Coop, ICA, Rimi og Matkroken. Andre Flux-produkter vil fortsatt være tilgjengelig i apotek og hos enkelte tannklinikker. Les mer om Flux på www.fluxfluor.no og https://www.facebook.com/nullhull  

Høyoppløselige pressebilder og presseinformasjon er tilgjengelig her
http://www.mynewsdesk.com/no/actavis

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Maria Tverraen Moen, Produktsjef.
Mobil: +47 917 64 688,
e-post: mmoen@actavis.no

  • Tilbake
  • Print
  • Send