NORWAY


KARRIERE I Actavis NORWAY AS

Actavis er en dynamisk og fremtidsrettet organisasjon som tilbyr spennende og unike muligheter i alle nivåer i selskapet.


Utfordre deg selv
Actavis vokser raskt globalt, noe som gjør at det ikke er mangel på oppgaver, prosjekter, strategier og tiltak som utfordrer, inspirerer og engasjerer enkeltpersoner på alle nivåer.
Actavis vokser raskt globalt. Vi utvikler morgendagens medisiner, ansetter morgendagens talenter og identifiserer morgendagens bedriftsledere. Vi utfordrer hverandre for å oppnå suksess!

Din lidenskap - vår mulighet
Actavis ønsker å være en betydelig legemiddelaktør på verdensbasis.
Vi er opptatt av å fremstille medisiner som hjelper mennesker til å leve et bedre og sunnere liv. Dette reflekteres i våre milepæler, finansielle resultater og strategier.

I Actavis finner du et godt miljø for å utvikle din profesjonelle karriere. Vi er åpne og støtter gode ideer, sørger for nok ressurser og oppmuntrer deg til å ta din karriere til nye høyder. Vi tilbyr tverrfaglige muligheter slik at du kan utvide dine kunnskaper, erfaringer og kompetanse, noe som oppmuntrer hver enkelt til å vokse, bidra, tenke innovativt og utmerke seg


Vår forpliktelse
Actavis har forpliktet seg til å være en dynamisk leder.
Vi har forpliktet oss til å rekruttere og beholde den beste kompetansen i bransjen, og er stolte av å tilby alle ansatte intern utvikling og mulighet for avansement. Vi er i tillegg stolte av et engasjerende og godt arbeidsmiljø med høy trivselsfaktor.

Forplikt deg til fremtiden og bli med oss!

Ledige stillinger 

  • Tilbake
  • Print
  • Send

HR kontakt

Per Morten Hamar


Telefon: +47 21 54 97 18

phamar@actavis.no